. . . . . . . . . . . . tänkvärda tänkta tankevirvlar blandade med kreativt känslosamma känslor
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .och uppriktigt uppmuntrande uttryck

. o m .

Mig, mig själv och jag

Jag är ursprungligen från Dalarna men bor nu i Närke med mina underbara katter. Förutom min anställning som ständigt uppassande kattpersonal har jag varit långtidssjukskriven men är nu utkastad från sjukförsäkringen och söker nu ett bokförings- och/eller administrativt arbete (så om någon bra arbetsgivare i Kumla, Hallsberg, Örebro läser detta så hör av er).

Mina största intressen är djur, natur och konst i olika former. Andligheten har funnit med mig under många år och jag har varit en andlig utforskare av helande och alternativa behandlingsmetoder och har kommit i kontakt med olika trosinriktningar tills livscirkeln slöts sommaren 2008 då jag fick uppleva ett inre helande av Jesus och jag döptes "hemma" i Dalälven där öst möter väst.

Regnbågen

Kortfattat: Fotografiskt lekfull bildkonst blandat med andliga och filosofiska tankar. Alltsammans kryddat med både humor och allvar.

Lite längre kortfattat: Konstnärssjäl som jag är så använder jag kamera och det skrivna ordet som verktyg för att uttrycka mig till kropp, själ och hjärta. Jag analyserar, konstaterar och kommenterar också gärna livet och samhället.

Skapandet, oavsett om det gäller foto, bild eller text, väcker nyfikenhet och upptäckarglädje och fyller mig med livsglädje, men ibland vill jag också förmedla budskap och eftertanke och jag hoppas att allt detta på något sätt kan kännas i mina bilder eller texter och att de ska beröra i någon mån på något sätt.

Min profilsida på Blogger

Mina bloggar
Fotobloggen
Bakfram
Prima Mat
Dryckesmixen

Mina andra sidor
Flickr
Fotosidan
Cam Jam
Lensbaby Studio Space
Gästboken
Pinterest
Ravelry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...