. . . . . . . . . . . . tänkvärda tänkta tankevirvlar blandade med kreativt känslosamma känslor
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .och uppriktigt uppmuntrande uttryck

18 januari 2014

Inte lacka ur nu!

Efter måååånga år utan, så har jag hittat tillbaka till dem igen! Och nedrans vad det har hänt mycket sedan 80- och 90-talet på den här fronten. Det fanns naturligtvis färgglada varianter då också, men holografiska regnbågseffekter och färgskiftningar beroende på ljuset fanns inte så långt ögat kunde nå. Jo, några med metalliceffekt fanns, men inte alls på samma sätt som nu.

Depend Minilack 122Min helkreativa vän, Nagelfaran Helena, har pysslat med naglarna och jag har tittat på lite förstrött tills jag i julas mindes hur jag själv höll på när det begav sig. Så jag tänkte att jag skulle prova igen för skojs skull. Det blev en mycket upplyftande upplevelse! Visst höll jag på för att det var roligt när jag var yngre men begränsades av att det skulle matcha kläderna jag hade på mig, men nu blev det en helt annan känsla. Det kändes roligt på ett befriande sätt. Första färgen var en glittrig gammelrosa färg (Depend Minilack 058) för att jag skulle vänja in mig lite försiktigt tänkte jag, men det var inte riktigt min färg så jag bytte efter en vecka till en skimrande metallcerise nyans (Depend Minilack 122, se bild till vänster) och den kändes mycket mer som mig och gjorde mig ännu gladare.

Jag upptäckte häromdagen att jag tittade på naglarna och blev så glad över färgen som glänste och lekte på mina fingrar. Färger livar upp och värmer själen tills vårljuset kommer tillbaka i februari… och det upptäckte jag tack vare tio gladmålade naglar.

Några tips på några inspirerande länkar som jag ramlat över på sistone:
4 kommentarer:

Passionate about polish sa...

Välkommen tillbaka till nagelträsket :)

Susanne sa...

Tack! Det känns bra! :-)

Sandra - A Strangershouse sa...

Tack för länken, kul att bli uppmärksammad som relativt ny och liten bloggare :) Välkommen tillbaka till nagellacksnördandet!

Susanne sa...

Vassego och tack! :-) Har lagt in länk på länksidan också. Så det så! ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...