. . . . . . . . . . . . tänkvärda tänkta tankevirvlar blandade med kreativt känslosamma känslor
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .och uppriktigt uppmuntrande uttryck

26 augusti 2008

Även du min Brutus!

Under sköna svanar

Jag har precis besökt Brutus Östlings blogg för första gången och jag känner mig förälskad. Nej, inte i Brutus! Utan i de underbara bevingade varelser han fångar så magnifikt med sin kamera och den härliga naturen de vistas i. Hans bilder är så upplyftande och jag fylls av sådan glädje när jag ser dem, alla dessa vackra fåglar som jag aldrig varit i närheten av och ibland inte ens har sett på bild tidigare och knappast då i verkligheten heller. Den mest exotiska fågel jag bokstavligen känt var en fantastisk brunsvart Harris-hök som strök förbi mig och smekte mitt ansikte med sina fjädrar under en uppvisning på Kolmårdens djurpark och det glömmer jag aldrig. När jag ser Brutus' bilder så känns mina egna första fumliga försök till fågelfoto väldigt taffliga, men jag tycker ändå om de bilder jag lyckades ta vid Tysslingen på de inkommande svanarna... kanske för att de är kopplade till uppelvelsen jag hade där... och känslan, bara känslan att stå i fågeltornet under dessa framflygande vita varelser var helt otrolig och fullkomligt obeskrivlig.



Bilden är tagen på fri hand med Canon EOS 350D och Soligor AF 70-210/2,8-4,0 Macro. Klicka här för att få se en större version av bilden.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vackert med den ljusa dagern på svanarnas magar. Bilden är både märkligt grynig och skarp på samma gång. Jätte fint!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...