. . . . . . . . . . . . tänkvärda tänkta tankevirvlar blandade med kreativt känslosamma känslor
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .och uppriktigt uppmuntrande uttryck

18 april 2010

Årets önskelista - bara för skojs skull!

Jaha, så var det dags igen för min fina lilla önskelista inför min kommande årsdag! Så vänner och bekanta, om ni känner för det så är det bara att, handla på och skicka över presenterna till mig. Födelsedagstårtan kan jag i alla fall fixa om ni kommer på besök! ;o)

FOTOGREJER

Yashica EZ F521 - kallas också för den digitala Holgan även om bilderna nog blir lite väl bra för att kallas det. :o) Den är vääääldigt frestande! Har väntat med detta inköp länge nog känns det som eftersom jag ville ha den redan när den kom ut i Japan förra året. Suget blir inte mindre efter att ha läst några recensioner där den beskrivs som en smidig och bra abstrakt gatufotokamera och det låter väl som min grej om nåt! Yashican kostar runt 800 kr och beställs direkt från Japan via länken här ovanför.

"Från färg till svartvitt" - en 9 timmar lång DVD av och med Mattias Karlsson på Moderskeppet.se. (kan vara kul att ha som "uppslagsbok" om man söker en särskild effekt i sina digitala bilder).

"Step-by-step Digital Black And White Photography" fotobok av John Beardsworth. Fick en jättebra och inspirerande bok av samma författare förra året, och jag bar med mig den boken överallt ett tag och läste lite då och då.

HANDARBETE

Spectra Acrylic DeLuxe set från Knit Pro - ett rundsticksset med utbytbara spetsar i rosa eller genomskinlig plast.

"Folk Shawls" av Cheryl Oberle - en bok med stickmönster i folklorestil.

FILMER

Skenet bedrar - säsong 1-6 (en helt underbar serie med härliga skådespelare)

Skenet bedrar - en julspecial

Ett herrans liv - alla säsonger, tyvärr ingen svensk text (ännu en otroligt rolig serie med fantastiska skådespelare)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Må alla dina önskningar leda till utdelning i form av paket utan miljöovänligt omslagssnöre. Själv har jag 29 dagar kvar tills milräknaren slår över till en dubbelfyra. Önskelista finns, men den är fullständigt orealistisk. :)

Susanne sa...

Tack, Hans! Spänningen växer i takt med att den stora dagen närmar sig! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...