. . . . . . . . . . . . tänkvärda tänkta tankevirvlar blandade med kreativt känslosamma känslor
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .och uppriktigt uppmuntrande uttryck

21 oktober 2007

Vår nya familjemedlem

Jourhemmet ringde idag och om allt går vägen så kanske vår nya familjemedlem får komma hem idag. Är han inte underbar!!! Hans första namn var Tuttis och Tutankhamon får ursäkta men jag tycker inte det var särskilt bra namn även om det fanns S i namnet. Sedan döptes han om av katthemmet till Milton, men jag tycker inte han ska associeras med en porrkung (mina "sympatier" går till resten av den "obefläckade" släkten) så han kommer att få heta Jaspis, vilket jag fick till mig för ungefär ett halvår sedan. Det var samma procedur med min nuvarande katt Saffran, att jag fick namnet till mig 1,5 år innan han äntligen dök upp. Tålamod är visst en dygd har jag hört! :o) Gammelkatten Rasmus var nära att få heta Ramses, men en dåvarande arbetskollega nämnde att hon haft katter som hetat Rasmus och jag tyckte det flöt bättre och var lättare att säga än Ramses.

PS. Catherine... jag har fortfarande inte lyckats lösa gåtan med kommentarmöjligheten, men jag fortsätter utforskandet av bloggarnas förvirrande värld. DS.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...