. . . . . . . . . . . . tänkvärda tänkta tankevirvlar blandade med kreativt känslosamma känslor
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .och uppriktigt uppmuntrande uttryck

2 januari 2010

Sjukdomen sprider sig

Det där med att anpassa farten efter vädret och omständigheterna verkar vara en total nyhet för de flesta bilförarna inne i centrum i Örebro. Det tutas hejvilt när man inte kommer iväg tillräckligt fort med sina dubbfria däck och om trafikljusen råkat slå om till grönt medan den långa kön åt andra hållet inte hunnit iväg så försöker dessa bilister faktiskt köra igenom ändå (!!!)... jo, faktiskt... för något gör att dessa bilförare har så bråttom att de inte ens värderar sina egna liv längre. Fast det är väl så att dessa bilförare i Sveriges största kristna centrum inte tillhör "verklighetens folk" och de har helt klart inte fått lära sig om naturlagarna och att man inte kan köra igenom plåt utan att det märks på något sätt.

Kanske är det också denna sjuka, denna brist på "livsvärdering" som gör att 58 % av läsarna av NWT tycker det är "nödvändigt" att skjuta mer än 10 % av vargstammen i Sverige? Läste nyss att flera av vargarna redan skjutits... och om du inte redan gjort det så fortsätt skriva under protestlistan så politikerna inte får för sig att göra om det!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...